logo Villmarksleiren

Turistturer - Incentive

 

- Forsiden

- Om Villmarksleiren

- Firmaturer

- Turistturer

- Turer for institusjoner

- Events

- Teambuilding

- Julebord

- Kick-off

- Møter og konferanser

- Selskap og bryllup

- Overlevelseskurs

- Villmarkskurs for lærere

- Utendørsaktiviteter

- Matservering

- Overnatting

- Foredrag

- Utleie av Villmarksleiren

- Spørsmål og svar

- Referanser

- Kontakt Villmarksleiren

- Om Heidi Dammann

- Gjestebok for Villmarksleiren

- Kart over Villmarksleiren

 

 

 


Autentisk og genuint

De fleste turister som kommer til Norge er ute etter noe helt annerledes. Noe genuint, ekte og gjennomført – og de vil ha naturopplevelser. Derfor er det så mange som legger sin elsk på vår ur-landsby. En gruppe fra 15 reiseselskaper i Tyskland og Belgia vurderte destinasjoner over hele Norge. Villmarksleiren fikk høyest score av samtlige!

Velkommen til skogs! Klart til servering

En ur-landsby

I en liten vik av nydelige Breisjøen ligger teltleiren. Den lille ”landsbyen” av forskjellige telttyper som omkranser leirplassen og den skånsomme måten stedet er bygget opp på får mange til spontant å utbryte: "Her var det godt å være! Det er liksom noe ekte, noe trygt og opprinnelig, med dette stedet, som om det har ligget her bestandig!" Nedenfor leiren ligger ti meter lange stokkbåter og dupper. Leirbålet er tent. Vi benker oss på reinskinn rundt ilden. Det er stille og vannet glitrer… Nå serveres gjerne kaffe eller annen velkomstdrikk og noe enkelt å bite i mens man får informasjon om leiren og dagens program/gjøremål. Det er klart for opplevelser...

Høst ved breisjøen Stokkbåtene kommer tilbake fra ekspedisjon

Nær Oslo og Gardermoen

Vår ur-landsby ligger bare 45 minutter fra både Oslo og Gardermoen. Likevel er det en fantastisk natur og et veldig rikt dyre- og vugleliv fordi leiren ligger i kanten av de store skoger som strekker seg helt inn i Sverige. Villmarksleiren ligger rett øst for Oslo, i Akershus fylke. Man finner ikke maken på Østlandet!


Historier om urbefolkningene gir perspektiv og mening

Vertskapet Heidi Dammann har levd blant urbefolkninger mange steder rundt i verden for å lære. Ikke minst et år blant eskimoene i Nord- Alaska , 550 km. fra nærmeste bilvei, gjorde inntrykk. Her fødte bl.a. Heidi deres første sønn. ”Vi forteller gjerne om eskimoer, samer og indianere og deres evne til å leve med- og tilpasse seg naturen, om kreativitet, samarbeidsevne og respekt. Vi har mye å lære.

Turistturer

Naturaktiviteter

Grupper fra utlandet ønsker som regel at hele arrangementet skal være naturrelatert og gi naturopplevelser – da også aktivitetene. For slike grupper tilrettelegger vi derfor gjerne ”ekspedisjoner” i området, sanking, fisking, båltenning, padleturer osv. Noen vil bare sitte ved et bål i vannkanten og nyte og høre historier. Det å kunne legge seg på kne å drikke rett fra Breisjøen er en opplevelse i seg selv

Tyske bankdirektører på villmarksarragement Villmarksliv er trivsel!


Ankomst i kano?

Mange av våre arrangementer starter i kano: Fra nordenden av Breisjøen padler gjestene en drøy kilometer langs fururabber og småøyer frem til leiren som ligger i en sivkledt vik. Alternativt trasker vi en vakker sti på 4-500 meter gjennom skogen.


Vi er gode på store grupper

Vi tar opp til 280 personer med aktiviteter og full bespisning.


Velorganisert

Vi har ti års erfaring i markedet og vet hvor viktig det er at et arrangement er velorganisert. Les mer.


Mat og servering

Det meste av maten i leiren blir laget på stedet av en av våre kokker. Vi har også alle rettigheter.


Ikke værforbehold

Her er våre svar på de vanligste stilte spørsmål.


Noen kommer i kano, andre går Apertif på bjørkenever Gruppa er klar for aktivitetene
Leiren ligger jomfuelig ved Breisjøen Klart for måltid i vårsolen Tallerkener kan dere lage selv hvis dere vil...

 

Villmarksleiren: Heidi Dammann, e-post: firma@villmarken.no, tlf: 919 11 039