logo Villmarksleiren

Selskap og bryllup

 

- Forsiden

- Om Villmarksleiren

- Firmaturer

- Turistturer

- Turer for institusjoner

- Events

- Teambuilding

- Julebord

- Kick-off

- Møter og konferanser

- Selskap og bryllup

- Overlevelseskurs

- Villmarkskurs for lærere

- Utendørsaktiviteter

- Matservering

- Overnatting

- Foredrag

- Utleie av Villmarksleiren

- Spørsmål og svar

- Referanser

- Kontakt Villmarksleiren

- Om Heidi Dammann

- Gjestebok for Villmarksleiren

- Kart over Villmarksleiren

 

 

 


Bruk fordelene naturen gir!

Vår ekte og gjennomførte ur-landsby gir en helt spesiell stemning og en nydelig ramme rundt selskap, bryllup, og andre private tilstelninger. Den lille landsbyen av telt og primitive byggverk som omkranser leirplassen får mange til spontant å utbryte: - Her var det godt å være! Naturen, skogen, vannet, vinden, fuglesangen og roen. Det gjør noe med selskapet og med gjestene.

Vielse i naturen Dekket til fest

Wigwamen, et unikt selskapslokaleSelskap i wigwam

Selskap og bryllup kan dere holde i vår 20 meter lange, selvbygde wigwam (autentisk nord-kanadisk indianertelt). Lengde og form gjør det ideelt til formålet, med benker og bord til opptil 120 personer. Teltet er helt unikt og det eneste festlokale av sitt slag i Europa. To hjemmelagde ”Alaskaovner” holder det varmt og godt, selv midt på vinteren. For grupper over 100 (120) personer bygger vi inn plassen utenfor wigwamen og har da et telt med plass til 280 personer til bords.


Prest og vigslet jord

Noen velger å ha bryllupsfest hos oss. Andre ønsker også å ha vielsen i leiren. Et område i leiren har derfor blitt vigslet med henblikk på vielser.


Selskapslokale - wigwamenKokker

Vi har flere kokker som er spesialister på å lage de utroligste måltider til selskap og bryllup. Enten over bål, på Alaskaovnene eller i digre jerngryter. Dere kan også velge selvgrilling med spidd om dere ønsker. Vi har alle sjenkerettigheter.Lærerike aktiviteter som alle kan mestre

Gjennom årene har vi utviklet og satt sammen en rekke meningsfulle utendørsaktiviteter. Til selskaper foretrekker vi gruppeoppgaver der alle løser oppgaver i fellesskap eller gruppevis. Vanligvis vil vi dele dere i grupper på rundt 12 personer, som skal konkurrere i samarbeid! Alle våre aktiviteter og oppgaver er mer kollektivt utfordrende enn direkte fysisk vanskelige. Latteren sitter løst i et selskap i naturen!

Far og datter ankommer bryllupet Sigmund Groven spiller munnspillAlaskahistoriene gir perspektiv og mening

Vertskapet, Heidi Dammanns selvopplevde historier fra det året de levde med eskimoene i Nord Alaska gjør inntrykk. De levde, i over i ett år, i en liten jordhytte, 550 km. fra nærmeste bilvei. Her fødte bl.a. Heidi deres første sønn. ”Vi forteller mer enn gjerne historier om et fantastisk folkeslag, levende og uberørt natur, jakt fiske og hundekjøring…


Ikke værforbehold

Her er våre svar på de vanligste stilte spørsmål.

Referanser

Les hva andre skriver etter å ha vært på arrangementer i Villmarksleiren og om rådet og støttegruppa.

Selskapet kommer til dekket bord
Vielse utendørs
Selskapslokale i naturen Sigmund Groven kommer med kano

 

Villmarksleiren: Heidi Dammann, e-post: firma@villmarken.no, tlf: 919 11 039