logo Villmarksleiren

Julebord

 

- Forsiden

- Om Villmarksleiren

- Firmaturer

- Turistturer

- Turer for institusjoner

- Events

- Teambuilding

- Julebord

- Kick-off

- Møter og konferanser

- Selskap og bryllup

- Overlevelseskurs

- Villmarkskurs for lærere

- Utendørsaktiviteter

- Matservering

- Overnatting

- Foredrag

- Utleie av Villmarksleiren

- Spørsmål og svar

- Referanser

- Kontakt Villmarksleiren

- Om Heidi Dammann

- Gjestebok for Villmarksleiren

- Kart over Villmarksleiren

 

 

 


Se også: Firmatur, Event, Teambuilding, Kick-off , Møte og konferanse

I eventyrland

Ute drysser snøen. Faklene lyser opp vinterlandskapet, bålplassen, teltene og trærne rundt. Eventyrstemning. Julestemning. Latteren runger. Gruppene er i gang med juleaktivitetene…

I wigwamen er det godt og varmt. Det spraker fra to digre Alaskaovner. Kokken holder på med julemiddagen. Stearinlys og lykter over alt. Trubaduren stemmer gitaren. Snart er det klart til fest!

Her servers velkomsdrinken Julemiddagen servers i wigwamen

Fakkeltog

Kontrasten mellom, vinterlandskapet, fakkellyset og kulda ute og varmen, lysene, maten og musikken inne er så stor at våre gjester ikke tror sine egne øyne når de kommer inn. Festen tar helt av!

Trubadur på julebordet Julebordet tar helt av


Et typisk julebord i Villmarksleiren

18:00 Ankomst enden på skogsbilveien. Utdeling av fakler. Vi går i en lang, lysende rekke på en vakker sti gjennom vinterskogen.

18:15 Ankomst leiren. Vi benker oss på reinskinn rundt bålet med en varm velkomstdrikk og håndmat. Om dere ønsker forteller vi gjerne unike historier fra vårt opphold hos eskimoene i Nord-Alaska.

18:45 Juleaktiviteter i grupper. Vi plukker ut det som vil passe deres gruppe best. Vil dere ha bare rolige aktiviteter, som juletretenning med levende lys og julestien (med morsomme og interessante spørsmål om jula) eller teamaktiviteter med fakler der dere konkurrerer i samarbeid? Noen grupper velger også arrangement helt uten aktiviteter.

20:30 Middag i wigwa(r)men. Ovnene spraker, stearinlys og lykter over alt. ”Åh. Her var det da utrolig hyggelig, - og så midt i skogen da!”

21:30 Kaffe og skillingsboller. Evaluering av oppgavene/aktivitetene. Utdeling av premie til vinnerlaget. Trubaduren spiller opp til allsang med kjente slagere etter deres ønsker. Dette er prikken over i’en og forløser alt det positive som har bygget seg opp under arrangementet. Kanskje dere vil svinge dere i teltet eller på danseplassen med bål utenfor? Hos oss slipper jentene å tenke på hvilken kjole de skal ha og gutta kan skylde på røtter og dumper når de snubler i dansen. I skogen er det høyt under taket!

24:00 Oppbrudd. Men ingen vil hjem. Vi følger dere tilbake og sørger for at alle kommer trygt om bord på bussen. Nå har dere mye å snakke om i ukesvis. Garantert!


Tilpasses helt til dere.

Det ovenstående er bare et forslag. Tider, aktiviteter og oppbygging av arrangementet blir tilpasset akkurat dere. Her spiller alder, kjønnsfordeling, forventninger og tidligere erfaringer inn. Har dere aldri prøvet noe slikt før? Nettopp derfor!


Ikke værforbehold

Her er våre svar på de vanligste stilte spørsmål.

Referanser

Les hva andre skriver etter å ha vært på arrangementer i Villmarksleiren og om rådet og støttegruppa.

Aktiviteter på julebordet Fakkeltog på julebordet Fest på julebordet! På vei til julebordet
Servering på julebordet Skigåing på julebordet Uteplassen på julebordet Julebord i wigwam


 

Villmarksleiren: Heidi Dammann, e-post: firma@villmarken.no, tlf: 919 11 039